FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Det skal være nemt at handle i fælleskab med andre hos cowine. Derfor har vi samlet en lille liste med de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet.

Om cowine

Cowine er en online platform hvor du handler vin i fællesskab med andre, direkte fra små uafhængige vinmagere i hele verden.

Hos cowine selekterer vi nøje de dygtigste vinmagere og deres vine. Vi sætter en stor ære i at sikre et kontinuerligt højt kvalitetsniveau hos alle de vinhuse og vine der er en del af platformen, og vi er dermed din garant for et attraktivt udbud af vine til skarpe priser.

På platformen præsenteres et udvalg af vinmagere og deres vine. Det er muligt at handle fra de enkelte vinmagere i en oplyst tidsperiode, typisk 3-4 uger (her i starten dog ofte lidt længere) hvorefter fælleskøbet lukker og vinen sendes direkte til dig.

Vi sælger udelukkende i hele udbrudte kasser og for at realisere et fælleskøb skal der være et minimum af handler, oftest 25-50 kasser vin, dette for at sikre fornuftige transportomkostninger til gavn for alle platformens brugere. 

Vi sender vinene direkte fra vineriet til din dør og skærer dermed den dyre udgift til regionalt lager væk. Vi er en markedsplads, der hjælper vinmagere med at sælge vin uden mellemled som importører og grossister. Dermed kan vinbønderne tjene lidt mere pr. flaske, og du kan købe vinen meget billigere! 

Cowine tager sig af alt det praktiske omkring betaling til vinmageren, afgifter, skatter, forsikring og transport af vinen.

På den måde er cowine en samhandelsplatform, hvor netop fællesskabet giver os den købekraft, der gør det muligt for os alle at handle kvalitetsvin til priser, som ellers kun har været forbeholdt store importører, kæder og supermarkeder. 

Priser, tilbud & rabat?

Hos cowine er der ALTID tilbud og rabat på alle vine. Vi kører med en transparant kalkulation.

Priserne på platformen består af betaling for vinen hos vinmageren, plus dansk told og afgifter samt fragt og leveringsomkostninger. 5% går til drift og marketing og yderligere 10% til at udvikle og forbedre platformen og dens indhold.

Alle udgifter til transport, fragt, forsikringer, fortoldning, afgifter & markedsføring er inkluderet i prisen.

Priserne på platformen består af betaling for vinen hos vinmageren, plus dansk told og afgifter samt fragt og leveringsomkostninger.
5% går til drift og marketing og yderligere 10% bruges til at udvikle platfomen og udbudet af vine. 

Betaling

Når et fælleskøb lukkes, bestiller vi vinene hos det pågældende vinhus. Når vinhuset derefter har pakket og afsendt vinen hæver vi det reserverede beløb på din konto.

Fragt

Når et fælleskøb lukkes, bestiller vi vinene hos vinhuset. Som hovedregel vil europæiske vine blive leveret efter 2 til 3 uger på din ønskede leverings adresse. Oversøiske vine vil oftest have en leveringstid på ca. 10-12 uger, dog er transporttiden i øjeblikket længere grundet de store logistikudfordringer Covid-19 medfører på verdensplan.

Fragt er altid inkluderet i de oplyste priser, uanset om du køber én eller flere kasser vin. Vi betaler ca. 7 kr. pr. fl i transport for at få vinen fragtet hjem til Danmark, og videre koster leveringen til din adresse ca. 7 kr. pr. fl. Når vi handler oversøiske vine vil fragten blive beregnet efter samme metode, blot er det nødvendigt, at vi handler en større minimumsmængde for at holde fragtprisen nede.

Er du ude at rejse, i sommerhus eller bare ikke hjemme på det estimerede leveringstidspunkt - fortvivl ej, vi finder en løsning og der er flere muligheder. Skriv til vores kundeservice på info@cowine.dk, som kan hjælpe med at ændre leveringsadresse til sommerhuset, levering hos venner, familie eller måske naboen.

Ja, vi leverer gerne vin på din arbejdsplads. Måske du endda har sørget for et fælleskøb på din arbejdsplads.

Track & Trace

Ja. Følg med på "Mit cowine". Når vinen er pakket og på vej til dig vil vi via mail / sms informere dig om, hvor din vin befinder sig og forventet leveringsstidspunkt.

Andet

Du er altid velkommen til at skrive til info@cowine.dk hvis du har spørgsmål, vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.

Gratis levering

Sikker og gratis levering direkte fra vinbonden til dig

Nyt fra cowine & bønderne

Tilmeld dig her - og få nyt fra vinmagerne