Om cowine

EN HELT NY MÅDE AT KØBE VIN PÅ

Cowine er en online platform hvor du som privatperson handler vin i fællesskab med andre, direkte fra små uafhængige vinmagere i hele verden.

Hos cowine selekterer vi nøje de dygtigste vinmagere og deres vine. Vi sætter en stor ære i at sikre et kontinuerligt højt kvalitetsniveau hos alle de vinhuse og vine der er en del af platformen, og vi er dermed din garant for et attraktivt udbud af vine til skarpe priser.

På platformen præsenteres et udvalg af vinmagere og deres vine. Det er muligt at handle fra de enkelte vinmagere i en oplyst tidsperiode, typisk 3-4 uger (her i starten dog ofte lidt længere) hvorefter fælleskøbet lukker og vinen sendes direkte til dig.

Vi sælger udelukkende i hele ubrudte kasser og for at realisere et fælleskøb skal der være et minimum af handler, oftest 25-50 kasser vin, dette for at sikre fornuftige transportomkostninger til gavn for alle platformens brugere. 

Vi sender vinene direkte fra vineriet til din dør og skærer dermed den dyre udgift til regionalt lager væk. Vi er en markedsplads, der hjælper vinmagere med at sælge vin uden mellemled som importører og grossister. Dermed kan vinbønderne tjene lidt mere pr. flaske, og du kan købe vinen meget billigere! 

Cowine tager sig af alt det praktiske omkring betaling til vinmageren, afgifter, skatter, forsikring og transport af vinen.

På den måde er cowine en samhandelsplatform, hvor netop fællesskabet giver os den købekraft, der gør det muligt for os alle at handle kvalitetsvin til priser, som ellers kun har været forbeholdt store importører, kæder og supermarkeder.  

Hos Cowine er det helt enkelt - og 100% transparant! 

Sådan prissætter vi vinene

Priserne på platformen består af betaling for vinen hos vinmageren, plus dansk told og afgifter samt fragt og leveringsomkostninger.
5% går til drift og marketing og yderligere 10% er vores fortjeneste og bruges bla. at udvikle platfomen og udbudet af vinbønder/vine. 

Så nemt er det at handle vin hos cowine

direkte hos vinmagere fra hele verden

hvem står bag cowine

Niels & Jacob

Først og fremmest er cowine vinbønderne og brugernes platform.
Stiftet af de 2 gode venner og kollegaer, kokken og vinnørden Jacob Dahl Andersen - samt hedonisten, økonomen og logistikmonstret Niels Svalgaard.

Velkommen til...

Jacob

- er pjattet med hvidvin og bobler og så har han en forkærlighed for vine fra New Zealand, Tyskland & Champagne.

Gratis levering

Sikker og gratis levering direkte fra vinbonden til dig

Nyt fra cowine & bønderne

Tilmeld dig her - og få nyt fra vinmagerne