Filter

12 Vinmagere
Sorter ved
Sorter ved
Gonzalo Celayeta Wines
UdsalgsprisFra 576 kr
Status
3. fælleskøb åbent
Estimeret levering
15/03/23
Priser fra
99 kr.
Dyrkningsmetode
Bæredygtigt jordbrug, uden certifikater
Land
Spanien
Område
Navarra
Vintyper
Hvidvin, Rødvin, Rosévin, Bobler, Pét-Nat (Méthode Ancestrale)
Druer
Garnacha, Grenache Blanc, Chardonnay, Viura, Sauvignon Blanc

Beregner tid til fælleskøbet lukker

26% af fælleskøbet er opnået

Hej jeg hedder Gonzalo Celayeta, og er født i Olite i Navarra, jeg begyndte min karriere i 2000 på Estación de Viticultura y Enología de Navarra (EVENA). Efter at have bestået min uddannelse til ønolog og arbejdet der i næsten fire år på forskellige vinhuse i området besluttede jeg at udvide sin horisont og fortsatte med at producere og rådgive forskellige vinhuse i Navarra og Rioja, men det var i 2004, at jeg besluttede at starte mit personlige projekt "Gonzalo Celayeta Wines".


I 2006 blev jeg teknisk direktør for Bodegas San Martín, også i Navarra, og fortsatte med at udvikle mit eget projekt sideløbende - men på en mere personlig måde, med begrænsede vine, der ikke altid vil blive gentaget og med tanken om at sætte nye projekter i gang, men altid med et personligt og differentieret præg, der indeholder en lille historie bag dem.

I 2014 kastede jeg mig ud i endnu et nyt og spændende projekt, Bodegas Unsi, med et lille vinhus i Olite og vinmarker i San Martín de Unx, landsbyen, hvor næsten alle mine vine fremstilles. Unsi er et projekt, der blev født med idéen om at genoprette gamle Garnacha-vinmarker, der er forladt i bjergområderne, steder, der er meget vanskelige at komme til, men som har en meget vigtig charme og autenticitet. Så jeg gik med i dette projekt, hvor jeg med hjælp fra nogle lokale vinbønder etablerede den vingård, der i dag har etableret sig som en af de bedste producenter af garnachas i Spanien.

Men for at komme til Gonzalo Celayeta Wines, som i virkeligheden er mit helt personlige projekt, skal man beskrive den filosofi, jeg følger, idet jeg altid laver vine der har en historie bag sig, noget der overfører en følelsesmæssig erfaring, autentiske vine, og med stort særpræg, enten ved deres fokus, fremstilling eller sammensætning (og næsten altid i ret små serier).

Det kan defineres som et traditionelt projekt med hensyn til vinfremstilling, hvor jeg søger de typiske og traditionelle druesorter og fremstiller dem med få manipulerende metoder (''respektfuldt''), og som afspejler karakteren af det område og den druesort, de hidrører fra. Til gengæld er der et nutidigt strejf i formidlingen af projektet, idet jeg altid søger efter det personlige indtryk og historier.

Vinene kan kategoriseres som autentiske og repræsentative for det område, hvor druerne er høstet, og jeg vil betegne dem som vine med en klar gastronomisk profil, og altid med et stort lagringspotentiale.

Deadline for fælleskøb
March 05, 2023 00:00
Champagne Joseph Desruets
UdsalgsprisFra 1.740 kr
Status
3. fælleskøb åbent
Estimeret levering
16/02/23
Priser fra
290 kr.
Dyrkningsmetode
Bæredygtigt jordbrug, uden certifikater
Land
Frankrig
Område
Champagne
Vintyper
Bobler
Druer
Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier

Beregner tid til fælleskøbet lukker

87% af fælleskøbet er opnået

Som et symbol på den unikke hundredeårige erfaring i Champagne er hver cuvée nøje presset på familiens gamle egetræspresse "DarcqFlamain" via en proces, der dateres helt tilbage til 1888. Resultatet af det langvarige pres giver Joseph Desruets champagnerne en sofistikeret og sjælden karakter: en naturlig og subtil iltning, der fremhæver aromastofferne, hvilket giver afrundede og kraftfulde vine.

Deadline for fælleskøb
February 13, 2023 00:00
Château Bonisson
UdsalgsprisFra 654 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
29/03/23
Priser fra
109 kr.
Dyrkningsmetode
Økologisk
Land
Frankrig
Område
Coteaux d’Aix-en-Provence
Vintyper
Hvidvin, Rosévin, Rødvin
Druer
Vermentino, Sauvignon Blanc, Syrah, Grenache Noir, Cinsault, Cabernet Sauvignon

Beregner tid til fælleskøbet lukker

16% af fælleskøbet er opnået

At købe et vinslot var Le Dorze-familiens livsdrøm. Oprindeligt fra Bourgogne havde de naturligvis en særlig forkærlighed for vingårde og for vin. I 2017 forelskede de sig med det samme i dette utroligt charmerende, uspolerede sted med en landejendom fra det 18. århundrede og en italiensk terrasse med udsigt over vinmarkerne omgivet af skov og en bakke dækket af gamle egetræer. De er fascineret af den komplekse natur af vindyrkning og vinproduktion og vil intet hellere end at bidrage med deres egen faglige erfaringer med en tilgang, der kombinerer tradition og moderne teknologi. Efter at have arbejdet i fødevarebranchen og med markedsføring tog Victoire en livsomvæltende beslutning om at gøre Château Bonisson til sit hjem og puste nyt liv i dette magiske sted. Hun studerede ønologi og vinproduktion på det berømte Université du Vin i Suze-La-Rousse. Château Bonisson ligger i et beskyttet økosystem, som er enestående i Provence, med 10 hektar marker i appellationen Coteaux d'Aix-en-Provence, omgivet af et naturligt skovområde. Der er registreret vindyrkning så langt tilbage som 1791 på denne bemærkelsesværdige beliggenhed, hvis skiferjord, som blev dannet i urtiden, er beliggende i et område, hvor tre jordbundstyper mødes - kridt, kalksten-ler og aflejringer af alluviale stoffer. Le Dorze-familien har altid forsøgt at bevare de værdier, som de lægger vægt på: kvalitet, autenticitet, naturlige processer og fællesskab. For at fremhæve det bedste i hver enkelt parcel og samtidig respektere miljøet har de foretaget en omfattende omlægning og modernisering af ejendommen. Der dyrkes økologisk i vinmarken, og de forskellige opgaver udføres med hensyn til månekalenderen. Der anvendes hestekraft til pløjning, jordanvending og hakning mellem rækkerne af vinstokke for at skåne jordbunden og undgå komprimering. Druerne plukkes desuden i hånden af rutinerede hold, og det lave udbytte giver vine af fremragende kvalitet.
Deadline for fælleskøb
March 19, 2023 13:03
Domaine Patrick Noël
UdsalgsprisFra 888 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
22/02/23
Priser fra
148 kr.
Dyrkningsmetode
HEV - certificeret (High Environmental Value)
Land
Frankrig
Område
Loire
Vintyper
Hvidvin, Rosévin, Rødvin, Smagekasse
Druer
Sauvignon Blanc, Pinot Noir

Beregner tid til fælleskøbet lukker

18% af fælleskøbet er opnået

Jeg hedder Julie Noël og er vinmager på min families vingård, domaine Patrick Noël i hjertet af Sancerre. Her ligger i min far, Patricks, fødeby Saint-Satur, ved foden af ​​Sancerre-bakken. Min far er ud af en familie der stikker dybe rødder i vores lokale vinhistorie, med mere end tre århundreder som vinmagere - alle her i landsbyen Chavignol. Historisk set er markerne i Noël-familien altid blevet videregivet fra mødre til døtre. Min far var dog undtagelsen fra denne regl, men nu kommer der igen styr på dén tradition da vi er i gang med et generationsskifte og jeg er ved at overtage domainet. 

Efter et årti væk fra Sancerre hvor min far studerede og arbejdede som forskningsingeniør ved National Institute of Agronomic Research, vendte Patrick i 1988 tilbage til sine forfædres hjem og startede sit projekt i Sancerre. I dag dyrker domænet vin på over 50 plots på i alt 18 hektar i appellationerne Sancerre, Menetou-Salon og Pouilly-Fumé. I Sancerre er vores jord på tre forskellige terroirs, Les Bouffants, la Côte Des Monts Damnés og l'Orme au Loup. I Pouilly-Fumé er vores vin plantet på silex-jord i landsbyen Tracy-sur-Loire. Vores kælder er bygget i klosteret Saint-Satur, begravet dybt i bjergsiden, hvor vi udelukkende arbejder med tyngdekraften. På Domaine Patrick Noël laver vi kun vin fra druer af egen avl, altid gæret på naturgær. Vi har implementeret certificeringen gennem et nyt økologisk certificeringsprogram i Frankrig kendt som Haute Valeur Environnementale (HVE). HVE er en tilgang, der fokuserer på økologien og balancen mellem vinmarkerne og de omgivende økosystemer.
Deadline for fælleskøb
February 13, 2023 00:00
Cantariña - Vinos de Familia
UdsalgsprisFra 744 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
22/02/23
Priser fra
124 kr.
Dyrkningsmetode
Bæredygtigt jordbrug, uden certifikater
Land
Spanien
Område
Bierzo
Vintyper
Hvidvin, Rødvin
Druer
Mencia, Palomino, Doña Blanca

Beregner tid til fælleskøbet lukker

32% af fælleskøbet er opnået

Vi vidste der var fantastisk terroir og at de 2 familie juveler, vinmarkerne Los Pinos og Valdeobispo i Villafranca del Bierzo begge producerede fantastiske druer. De fik en kærlig omgang. Med et fokuseret øje for fortiden og vores samvittighed i nutiden, ønsker vi søskende Ysart Alvarez de Toledo at genplante vores rødder i dyrkning af vin og fremstillingen af god vin. Hos Cantariña ønsker vi at være en del af fremtiden, og for spansk vin mener vi det kræver det at vende tilbage til en filosofi om terroir og en behørig respekt for naturen, som giver os mulighed for at nyde, hvad Jorden har at byde på. Vi tror på, at meget af vores fremtid ligger i fortiden.

Cantariña dyrker vi omkring 13 Ha vinmarker fordelt på tre forskellige plots, som alle ligger i vores hjemby Villafranca del Bierzo i León. Den første er den nyeste tilføjelse til projektet, Cotelo. Efter at have ligget hengemt og forladt i mere end 20 år, har vi plantet nye stokke med de lokale sorter Mencía og Godello. Den og ældste mark er Valdeobispo, et navn, der vækker dejlige minder om vores families stolte tradition. Den tredje mark, Viña de Los Pinos (paraje Las Gundiñas), er en af ​​de mest ikoniske og fotograferede vinmarker i Bierzo. Den ligger ved Camino de la Virgen, en smal grusvej, der hvert år passeres af tusindvis af pilgrimme på vej til Santiago de Compostela.

Deadline for fælleskøb
February 13, 2023 00:00
Domaine Grivot Goisot
UdsalgsprisFra 594 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
12/04/23
Priser fra
97 kr.
Dyrkningsmetode
HEV - certificeret (High Environmental Value)
Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Vintyper
Hvidvin, Rødvin
Druer
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris, Pinot Noir

Beregner tid til fælleskøbet lukker

30% af fælleskøbet er opnået

Domaine Grivot Goisot er et familieejet vinhus beliggende i Bourgogne i hjertet af Auxerrois-markerne i landsbyen Saint-Bris-le-Vineux, som er kendt i Bourgogne for sin usædvanlige fremstilling af sauvignon blanc.

Saint-Bris-le-Vineux er det eneste område i Bourgogne, hvor der dyrkes Sauvignon blanc.

De historiske beretninger fra Saint Bris fortæller, at Goisot-familien allerede i det 15. århundrede ejede vinmarker, men det var i 1947, da Serge Goisot bragte familiens vinhus til et højere plan ved at begynde at producere flasker.

Siden da har domænet udviklet sig gennem flere generationer af vinbønder, der fortsat er tro mod familiens traditioner, og som brænder for deres arbejde; Serge Goisot videregav i 1991 ansvaret for domænet til Anne og Arnaud Goisot der i 2020 videregav til Anaëlle Goisot og René Grivot. 

Deadline for fælleskøb
April 02, 2023 00:00
Champagne Follet-Ramillon
UdsalgsprisFra 1.272 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
15/02/23
Priser fra
212 kr.
Dyrkningsmetode
Bæredygtigt jordbrug, uden certifikater
Land
Frankrig
Område
Champagne
Vintyper
Bobler
Druer
Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier

Beregner tid til fælleskøbet lukker

16% af fælleskøbet er opnået

Huset Champagne Follet-Ramillon blev grundlagt i 1955, men er blevet udviklet konstant igennem de forløbne årtier. Champagnen er produceret i Marne-dalen, i Belval-sous-Châtillon. Huset er en frontløber med hensyn til respekt for vinstokkene og jordbunden, hvor man f.eks. har anvendt afgræsning helt siden 1995, lang tid før det blev obligatorisk, hvilket har bevirket, at champagnen er blevet mere mineralsk og elegant.

Vinmarkerne ligger i Marne-dalen med en overvægt af druesorten Pinot Meunier, men også i Montagne de Reims hvor Pinot Noir- og Pinot Meunier er dominerende druesorter. Der dyrkes også Chardonnay.

Takket være denne diversitet og alsidighed er Champagne Follet-Ramillon i stand til virkelig at understrege sit terroir.

Nicolas Follet har før arbejdet som rådgivende ønolog i 17 år. Han har tilegnet sig sin viden om vin i hele verden, især i Sydafrika, Argentina, USA og Italien. I årenes løb har han specialiseret sig i produktionen af mousserende vine i varmt klima, således at han kan imødegå de klimatiske udfordringer i Champagne-regionen i fremtiden.

Nicolas Follet udtaler:
Vi skaber vores champagne "i marken og i kælderen". Vi arbejder i takt med sæsonerne uden brug af kemikalier for at opnå druer af optimal kvalitet, som høstes ved aromatisk modenhed af et traditionelt team af druehøstere.

Fremstillingen af vores champagner er guidet af den aromatiske karakteristik i druerne fra de enkelte marker. Den daglige vurdering af smagen under vinifikationen og det naturlige kælderarbejde gør det muligt for os at opnå den aromatiske kompleksitet, der er kendetegnende for vores hus, og den elegance, der er typisk for hele Champagne.

Gæringen og den efterfølgende fadlagring og modning tager mindst 6 måneder, inden lagringen på flasker starter. Der foretages ingen finering eller steril filtrering.

Deadline for fælleskøb
February 12, 2023 00:00
Domaine Mosnier, Chablis
UdsalgsprisFra 876 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
08/03/23
Priser fra
146 kr.
Dyrkningsmetode
HEV - certificeret (High Environmental Value)
Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Vintyper
Hvidvin
Druer
Chardonnay

Beregner tid til fælleskøbet lukker

12% af fælleskøbet er opnået

Domænet er beliggende ved Bourgognes port, mellem Paris og Beaune i hjertet af Chablis i byen Beines. I det klassiske og typiske terroirer og klima, som giver os mulighed for at producere unikke sprøde og knastørre hvidvine med stor kompleksitet. Den karakteristiske mineralitet i vores Chablis-vine kommer 100% fra Chardonnay, som får sin karakter og delikate friskhed fra den unikke jordbund i Chablis der med sit store indhold af maritime fossiler oven på den underliggende Kimmeridgianske marl, som stammer helt tilbage fra jura-tiden jord, der dukkede op for 70 millioner år siden, da havet trak sig tilbage. Dette efterlader os med den helt enestående jord: en vekslen mellem lag af kalksten og ler med fossile marine organismer. Når vi laver vores vine, forsøger vi at respektere så meget som muligt af denne mineralske friskhed, som kombinationen af Chardonnay og vores terroirs giver os.

Vi er stolte og beærede over at levere Chablis til alle Alain Ducasses restauranter i Frankrig bl.a. de 3 stjernede Michelin restauranter Plaza Athenée og Le Meurise  i Paris.

Stéphanie fortæller:

I 1978 overtog min far Sylvian, som 34-årig, hans bedstefars og oldefars marker i Poilly-sur-Serein. Og i 2004 flyttede jeg, for at forberede et generationsskifte, hjem og har siden 2007 stået i spidsen for vingården. Min far Sylvain gik på pension i 2013, men fortsætter sammen med mor Monique med at hjælpe til både i markerne og i vineriet. Siden 1893, har vores familie været motiveret af det samme ønske og den samme overbevisning om altid at gøre det så godt som muligt.

Siden jeg overtog familiens domæne i 2007, har vi tilstræbt os at minimere brugen af kemi og gødning (ikke flere insekticider eller antibiotika) og vi bearbejder vores jord så vi undgår brugen af herbicider. Denne tilgang gør sig også gældende i vineriet hvor vi begrænser tilførslen af sulfitter i vores vine: Gæring sker naturligt lagring på lees og bærmen, klaring foregår er kun vha. bentonit (ler) og minimal filtrering for at bevare det maksimale udtryk af Chablis i vinene. Siden årgangen 2019 har denne tilgang resulteret i overgangen til certificering: Høj miljøværdi niveau 3
Deadline for fælleskøb
February 26, 2023 00:00
Bufadors Celler
UdsalgsprisFra 1.134 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
15/02/23
Priser fra
189 kr.
Dyrkningsmetode
Biodynamisk, Økologisk, Naturvin
Land
Spanien
Område
Corpinnat
Vintyper
Bobler
Druer
Xarel·lo, Macabeo

Beregner tid til fælleskøbet lukker

24% af fælleskøbet er opnået

Dette er en livslang drøm for Encarna Castillo og Ton Mata. Ton fortæller: "Vi mødte hinanden da vi begge arbejdede i Champagne i 1998 og siden da har vi delt rigtig mange forskellige vine og håb".

Encarna stammer oprindeligt fra Cadaqués, Cap de Creus i Empordà og jeg er fra Sant Sadurní d'Anoia i Penedès, begge fra Catalonien, i det nordøstlige Spanien. Projektet Bufadors forbinder på sin vis de to områder Empordà og Penedès. Bufadors er en henvisning til Puig dels Bufadors, en bakke beliggende ved det sorte bjerg i Cadaqués.

Det glæder os at kunne starte på et familieprojekt, hvor vineriet er placeret i stueetagen af det hus, hvori vi skal bo og leve sammen som familie.

Corpinnat
Efter en lang og tung bureaukratisk kamp på mere end to år, lykkeds det i 2019, 9 cava-producenter at starte og få godkendt en helt ny D.O (appellation) i hjertet af Penedés, nemlig Corpinnat, hvori man ønsker at gøre op med kvalitetskravene for Cava D.O., som de ikke finder er ambitiøse nok.

Kravene til produktion af Corpinnat er følgende:

  • 100% økologisk
  • 100% håndhøstede druer
  • 100% vinificering på domainet
  • Flaskelagring, minimun 18 måneder
    (mod 9 for Cava - Bufadors lagrer deres i op til 60! måneder)

Om Bufadors (Instagram) >

Deadline for fælleskøb
February 20, 2023 00:00
Bodega Bravo Escós
UdsalgsprisFra 654 kr
Status
Fælleskøb åbent
Estimeret levering
15/02/23
Priser fra
109
Dyrkningsmetode
Bæredygtigt jordbrug, uden certifikater
Land
Spanien
Område
DOQ Priorat
Vintyper
Hvidvin, Rosévin, Rødvin
Druer
Macabeu, Carignan, Syrah, Grenache Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot

Beregner tid til fælleskøbet lukker

70% af fælleskøbet er opnået

"Vi arbejder med jorden. Lære den at kende, og eksperimentere med jordbundens komponenter: ler, sten, skifer, granit, de forskellige kontraster... Det er ikke fadet, der skaber ånden, det er jorden, der tilfører karakter." Det er sådan vores vinmager Pep Aguilar frembringer sine unikt smagende vine. Han balancerer mellem kraft og elegance, hvilket resulterer i vine, der er lige så interessante og overraskende i smagen som de er lette og raffinerede. Pep begyndte for mere end 20 år siden her i Torroja. Efter mange års rejsen som vinrådgiver, hvor han har arbejdet med vinhuse i hele Spanien under yderst forskelligartede forhold, har han udviklet unikke kompetencer og erfaringer om alle de forskellige elementer og jordbundstyper. Priorat er det mest interessante for ham den kraftfulde appellation, terroiret, dets rå energi og dets kontraster. Pep er dedikeret til at skabe nye og moderne Priorat-vine. Med en traditionel kvalitet, der dog har en friskhed, en god syre, en elegance, finesse og spænding. Det er et uendeligt eksperiment. Men det er det, der holder ham oppe. I samarbejde med Andreu og hans team udforsker og udvikler de hele tiden markerne for at vække begejstring og overrumple med nye interessante vine. "Vine fra Priorat-området har opnået en velfortjent og trofast fanskare i hele verden." -Luis Bravo Priorat, der ligger lige sydvest for Barcelona, er et af de mindste vinregioner i Spanien, men det har så meget karakter, kraft og dybde, at det er kendt som et område med Spaniens mest skattede vine af den højeste kvalitet. Vingården, der er grundlagt af Luis Bravo, ligger lige i hjertet af Priorat, i nærheden af Torroja del Priorat. Landskabet er råt med utæmmet skønhed og charme. Unregulerede klippeformationer er dækket af vulkansk jord, der indeholder skifer, aske og mica, af lokalbefolkningen benævnt llicorella. I kombination med den brændende sol, den kølige havvind og fugtigheden og tågen fra bjergene har vi enestående forhold til at dyrke druer med karakter og en uforlignelig dybde i smagen. I et samarbejde med naturen og ved hjælp af enkle og nyskabende metoder fremhæver vi det bedste fra både de lokale druer (Garnacha og Cariñena) og de internationale sorter (Syrah, Cabernet, Sauvignon og Merlot), og det resulterer i spændende, raffinerede og elegante, men også udtryksfulde vine med en sprød syre og med den karakteristiske Priorat-smag og dybde.
Deadline for fælleskøb
February 20, 2023 00:00
Sinodo Vitivinicola
UdsalgsprisFra 948 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
08/03/23
Priser fra
158 kr.
Dyrkningsmetode
Bæredygtigt jordbrug, uden certifikater
Land
Spanien
Område
Rioja
Vintyper
Hvidvin, Rødvin, Smagekasse
Druer
Viura, Sauvignon Blanc, Tempranillo, Garnacha, Mazuelo, Malvasía Riojana

Beregner tid til fælleskøbet lukker

6% af fælleskøbet er opnået

Hej jeg hedder Gorka og jeg laver vin i Rioja sammen med mine 2 venner Roberto og Juan Antonio.

Sinodo stammer fra det græske σúνοδος der betyder "den samme vej". Vi synes at ordet opsummerer det helt perfekt for os tre venner, ønologer og vinmagere.

I 2014 besluttede vi at starte et lille projekt parallelt med vores arbejde på andre vinerier i Rioja. Venskabet stammer fra, da vi alle studerede ønologi på universitetet i La Rioja, og allerede dengang drømte vi om at lave vores egne vine sammen en dag.

Vores mål er at producere unikke vine fra vores families vinmarker med den største respekt for deres terroir og konceptet med høsteren og hans traditionelle vingård. Til dette ønsker vi personligt at forkæle druerne og være i fuld kontakt med processen i vingården fra høst til markedsføring af vinen, noget der er kompliceret i større skalaer. Vi er overbeviste om, at dette er måden at producere vine af højeste kvalitet på, såvel som en måde at værdsætte de gamle vinmarker og traditionelle Rioja vingårde, en unik arv, som vi ikke kan tillade at forsvinde.

Deadline for fælleskøb
February 27, 2023 00:00
Weingut Heidi Schröck & Söhne
UdsalgsprisFra 648 kr
Status
Fælleskøb åbent
Estimeret levering
22/02/23
Priser fra
108 kr.
Dyrkningsmetode
Bæredygtigt jordbrug, uden certifikater
Land
Østrig
Område
Burgenland
Vintyper
Hvidvin, Rødvin, Rosévin, Dessertvin, Smagekasse
Druer
Muskateller, Furmint, Welschriesling, Pinot Blanc, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Blaufränkisch, St. Laurent

Beregner tid til fælleskøbet lukker

80% af fælleskøbet er opnået

Heidi Schröck, der er vinbonde i Rust, er en af de mest anerkendte profiler blandt de østrigske vinproducenter. Særligt de karakteristiske hvide vine samt hendes imponerende søde vine er meget efterspurgte såvel i Østrig som internationalt. Siden da er hendes sønner Georg og Johannes vendt tilbage til Rust efter deres år som lærlinge og som rejsende og de har overtaget ansvar i vinhuset. Heidi er utrolig lykkelig for den kontinuitet, som dette giver vingården, og samtidig er hun også glad for de nye idéer og tiden til at være mere kreativ.
Deadline for fælleskøb
February 12, 2023 23:29

Gratis levering

Sikker og gratis levering direkte fra vinbonden til dig

Nyt fra cowine & bønderne

Tilmeld dig her - og få nyt fra vinmagerne