Filter

6 Vinmagere
Sorter ved
Sorter ved
Domaine Grivot Goisot
UdsalgsprisFra 582 kr
Status
Fælleskøb åbent
Estimeret levering
13/10/22
Priser fra
97 kr.
Dyrkningsmetode
HEV - certificeret (High Environmental Value)
Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Vintyper
Hvidvin, Rødvin
Druer
Chardonnay, Sauvignon Blanc, Sauvignon Gris, Pinot Noir

Beregner tid til fælleskøbet lukker

70% af fælleskøbet er opnået

Domaine Grivot Goisot er et familieejet vinhus beliggende i Bourgogne i hjertet af Auxerrois-markerne i landsbyen Saint-Bris-le-Vineux, som er kendt i Bourgogne for sin usædvanlige fremstilling af sauvignon blanc.

Saint-Bris-le-Vineux er det eneste område i Bourgogne, hvor der dyrkes Sauvignon blanc.

De historiske beretninger fra Saint Bris fortæller, at Goisot-familien allerede i det 15. århundrede ejede vinmarker, men det var i 1947, da Serge Goisot bragte familiens vinhus til et højere plan ved at begynde at producere flasker.

Siden da har domænet udviklet sig gennem flere generationer af vinbønder, der fortsat er tro mod familiens traditioner, og som brænder for deres arbejde; Serge Goisot videregav i 1991 ansvaret for domænet til Anne og Arnaud Goisot der i 2020 videregav til Anaëlle Goisot og René Grivot. 

Deadline for fælleskøb
October 03, 2022 00:00
Domaine Mosnier, Chablis
UdsalgsprisFra 816 kr
Status
Fælleskøb åbent
Estimeret levering
06/10/22
Priser fra
136 kr.
Dyrkningsmetode
HEV - certificeret (High Environmental Value)
Land
Frankrig
Område
Bourgogne
Vintyper
Hvidvin
Druer
Chardonnay

Beregner tid til fælleskøbet lukker

68% af fælleskøbet er opnået

Domænet er beliggende ved Bourgognes port, mellem Paris og Beaune i hjertet af Chablis i byen Beines. I det klassiske og typiske terroirer og klima, som giver os mulighed for at producere unikke sprøde og knastørre hvidvine med stor kompleksitet. Den karakteristiske mineralitet i vores Chablis-vine kommer 100% fra Chardonnay, som får sin karakter og delikate friskhed fra den unikke jordbund i Chablis der med sit store indhold af maritime fossiler oven på den underliggende Kimmeridgianske marl, som stammer helt tilbage fra jura-tiden jord, der dukkede op for 70 millioner år siden, da havet trak sig tilbage. Dette efterlader os med den helt enestående jord: en vekslen mellem lag af kalksten og ler med fossile marine organismer. Når vi laver vores vine, forsøger vi at respektere så meget som muligt af denne mineralske friskhed, som kombinationen af Chardonnay og vores terroirs giver os.

Vi er stolte og beærede over at levere Chablis til alle Alain Ducasses restauranter i Frankrig bl.a. de 3 stjernede Michelin restauranter Plaza Athenée og Le Meurise  i Paris.

Stéphanie fortæller:

I 1978 overtog min far Sylvian, som 34-årig, hans bedstefars og oldefars marker i Poilly-sur-Serein. Og i 2004 flyttede jeg, for at forberede et generationsskifte, hjem og har siden 2007 stået i spidsen for vingården. Min far Sylvain gik på pension i 2013, men fortsætter sammen med mor Monique med at hjælpe til både i markerne og i vineriet. Siden 1893, har vores familie været motiveret af det samme ønske og den samme overbevisning om altid at gøre det så godt som muligt.

Siden jeg overtog familiens domæne i 2007, har vi tilstræbt os at minimere brugen af kemi og gødning (ikke flere insekticider eller antibiotika) og vi bearbejder vores jord så vi undgår brugen af herbicider. Denne tilgang gør sig også gældende i vineriet hvor vi begrænser tilførslen af sulfitter i vores vine: Gæring sker naturligt lagring på lees og bærmen, klaring foregår er kun vha. bentonit (ler) og minimal filtrering for at bevare det maksimale udtryk af Chablis i vinene. Siden årgangen 2019 har denne tilgang resulteret i overgangen til certificering: Høj miljøværdi niveau 3
Deadline for fælleskøb
September 26, 2022 00:00
Weingut Heidi Schröck & Söhne
UdsalgsprisFra 648 kr
Status
Fælleskøb åbent
Estimeret levering
06/10/22
Priser fra
108 kr.
Dyrkningsmetode
Bæredygtigt jordbrug, uden certifikater
Land
Østrig
Område
Burgenland
Vintyper
Hvidvin, Rødvin, Rosévin, Dessertvin, Smagekasse
Druer
Muskateller, Furmint, Welschriesling, Pinot Blanc, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Blaufränkisch, St. Laurent

Beregner tid til fælleskøbet lukker

44% af fælleskøbet er opnået

Heidi Schröck, der er vinbonde i Rust, er en af de mest anerkendte profiler blandt de østrigske vinproducenter. Særligt de karakteristiske hvide vine samt hendes imponerende søde vine er meget efterspurgte såvel i Østrig som internationalt. Siden da er hendes sønner Georg og Johannes vendt tilbage til Rust efter deres år som lærlinge og som rejsende og de har overtaget ansvar i vinhuset. Heidi er utrolig lykkelig for den kontinuitet, som dette giver vingården, og samtidig er hun også glad for de nye idéer og tiden til at være mere kreativ.
Deadline for fælleskøb
September 26, 2022 00:00
Clark Estate
Udsalgspris636 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
26/10/22
Priser fra
106 kr.
Dyrkningsmetode
Sustainable Winegrowing NZ
Land
New Zealand
Område
Marlborough
Vintyper
Hvidvin
Druer
Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Noir, Pinot Gris

Beregner tid til fælleskøbet lukker

16% af fælleskøbet er opnået

Clark Estate er et ægte familievinfirma, der sætter en ære i at være dynamisk, dynamisk, kraftfuld og ægte. Rejsen begyndte for Peter og Jane Clark tilbage i 1998, da de besluttede sig for at rejse til Marlborough, plante en vinmark for at leve af jorden. Mere end 20 år senere bliver vores vine eksporteret og nydt over hele verden. Vi tror stærkt på ærlige familieværdier, exceptionel kvalitet og prompte service. Med vores vine viser vi virkelig det bedste af det, Marlborough kan tilbyde.
Deadline for fælleskøb
October 16, 2022 00:00
Gonzalo Celayeta Wines
UdsalgsprisFra 576 kr
Status
2. fælleskøb åbent
Estimeret levering
19/10/22
Priser fra
99 kr.
Dyrkningsmetode
Bæredygtigt jordbrug, uden certifikater
Land
Spanien
Område
Navarra
Vintyper
Hvidvin, Rødvin, Rosévin, Bobler, Pét-Nat (Méthode Ancestrale)
Druer
Garnacha, Grenache Blanc, Chardonnay, Viura, Sauvignon Blanc

Beregner tid til fælleskøbet lukker

16% af fælleskøbet er opnået

Hej jeg hedder Gonzalo Celayeta, og er født i Olite i Navarra, jeg begyndte min karriere i 2000 på Estación de Viticultura y Enología de Navarra (EVENA). Efter at have bestået min uddannelse til ønolog og arbejdet der i næsten fire år på forskellige vinhuse i området besluttede jeg at udvide sin horisont og fortsatte med at producere og rådgive forskellige vinhuse i Navarra og Rioja, men det var i 2004, at jeg besluttede at starte mit personlige projekt "Gonzalo Celayeta Wines".


I 2006 blev jeg teknisk direktør for Bodegas San Martín, også i Navarra, og fortsatte med at udvikle mit eget projekt sideløbende - men på en mere personlig måde, med begrænsede vine, der ikke altid vil blive gentaget og med tanken om at sætte nye projekter i gang, men altid med et personligt og differentieret præg, der indeholder en lille historie bag dem.

I 2014 kastede jeg mig ud i endnu et nyt og spændende projekt, Bodegas Unsi, med et lille vinhus i Olite og vinmarker i San Martín de Unx, landsbyen, hvor næsten alle mine vine fremstilles. Unsi er et projekt, der blev født med idéen om at genoprette gamle Garnacha-vinmarker, der er forladt i bjergområderne, steder, der er meget vanskelige at komme til, men som har en meget vigtig charme og autenticitet. Så jeg gik med i dette projekt, hvor jeg med hjælp fra nogle lokale vinbønder etablerede den vingård, der i dag har etableret sig som en af de bedste producenter af garnachas i Spanien.

Men for at komme til Gonzalo Celayeta Wines, som i virkeligheden er mit helt personlige projekt, skal man beskrive den filosofi, jeg følger, idet jeg altid laver vine der har en historie bag sig, noget der overfører en følelsesmæssig erfaring, autentiske vine, og med stort særpræg, enten ved deres fokus, fremstilling eller sammensætning (og næsten altid i ret små serier).

Det kan defineres som et traditionelt projekt med hensyn til vinfremstilling, hvor jeg søger de typiske og traditionelle druesorter og fremstiller dem med få manipulerende metoder (''respektfuldt''), og som afspejler karakteren af det område og den druesort, de hidrører fra. Til gengæld er der et nutidigt strejf i formidlingen af projektet, idet jeg altid søger efter det personlige indtryk og historier.

Vinene kan kategoriseres som autentiske og repræsentative for det område, hvor druerne er høstet, og jeg vil betegne dem som vine med en klar gastronomisk profil, og altid med et stort lagringspotentiale.

Deadline for fælleskøb
Bodega Bravo Escós
UdsalgsprisFra 537 kr
Status
Fælleskøb åbent
Estimeret levering
20/10/22
Priser fra
122
Dyrkningsmetode
Økologisk praktiserende - ikke certificeret
Land
Spanien
Område
DOQ Priorat
Vintyper
Hvidvin, Rosévin, Rødvin
Druer
Macabeu, Carignan, Syrah, Grenache Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot

Beregner tid til fælleskøbet lukker

40% af fælleskøbet er opnået

"Vi arbejder med jorden. Lære den at kende, og eksperimentere med jordbundens komponenter: ler, sten, skifer, granit, de forskellige kontraster... Det er ikke fadet, der skaber ånden, det er jorden, der tilfører karakter." Det er sådan vores vinmager Pep Aguilar frembringer sine unikt smagende vine. Han balancerer mellem kraft og elegance, hvilket resulterer i vine, der er lige så interessante og overraskende i smagen som de er lette og raffinerede. Pep begyndte for mere end 20 år siden her i Torroja. Efter mange års rejsen som vinrådgiver, hvor han har arbejdet med vinhuse i hele Spanien under yderst forskelligartede forhold, har han udviklet unikke kompetencer og erfaringer om alle de forskellige elementer og jordbundstyper. Priorat er det mest interessante for ham den kraftfulde appellation, terroiret, dets rå energi og dets kontraster. Pep er dedikeret til at skabe nye og moderne Priorat-vine. Med en traditionel kvalitet, der dog har en friskhed, en god syre, en elegance, finesse og spænding. Det er et uendeligt eksperiment. Men det er det, der holder ham oppe. I samarbejde med Andreu og hans team udforsker og udvikler de hele tiden markerne for at vække begejstring og overrumple med nye interessante vine. "Vine fra Priorat-området har opnået en velfortjent og trofast fanskare i hele verden." -Luis Bravo Priorat, der ligger lige sydvest for Barcelona, er et af de mindste vinregioner i Spanien, men det har så meget karakter, kraft og dybde, at det er kendt som et område med Spaniens mest skattede vine af den højeste kvalitet. Vingården, der er grundlagt af Luis Bravo, ligger lige i hjertet af Priorat, i nærheden af Torroja del Priorat. Landskabet er råt med utæmmet skønhed og charme. Unregulerede klippeformationer er dækket af vulkansk jord, der indeholder skifer, aske og mica, af lokalbefolkningen benævnt llicorella. I kombination med den brændende sol, den kølige havvind og fugtigheden og tågen fra bjergene har vi enestående forhold til at dyrke druer med karakter og en uforlignelig dybde i smagen. I et samarbejde med naturen og ved hjælp af enkle og nyskabende metoder fremhæver vi det bedste fra både de lokale druer (Garnacha og Cariñena) og de internationale sorter (Syrah, Cabernet, Sauvignon og Merlot), og det resulterer i spændende, raffinerede og elegante, men også udtryksfulde vine med en sprød syre og med den karakteristiske Priorat-smag og dybde.
Deadline for fælleskøb
October 10, 2022 00:00

Gratis levering

Sikker og gratis levering direkte fra vinbonden til dig

Nyt fra cowine & bønderne

Tilmeld dig her - og få nyt fra vinmagerne